Kursdag for lærere

Onsdag 8.juni kl. 10.00-15.00 blir det arrangert en kursdag i orientering på Skøelv skole. Kurset er for lærere på skoler i Midt-Troms som er med i prosjektet Læring i friluft, og er gratis å delta på.

Ansvarlig arrangør for kurset er Midt-Troms friluftsråd, som samarbeider med Norges orienteringsforbund v/Henning Bratland Carlsen om den praktiske gjennomføringen. Han er prosjektleder for orienteringsforbundets prosjekt Orientering i skolen, og vil være hovedinstruktør på kurset. Sørreisa O-lag vil bistå med kart og annet som måtte være nødvendig.

Henning Bratland Carlsen holdt mandag 14. februar et innledende webinar for friluftsråd og skoler i Troms. Presentasjonen han la frem finnes lenger ned på siden.

O-skolesekken inneholder masse spennende til bruk for å lage aktiviteter for elevene.

Alle skolene som deltar på kurset (og som ikke har fått sekk tidligere) får en gratis utstyrssekk fra Norges orienteringsforbund. Se hva innholdet i sekken er i denne YouTube-filmen.

Sørreisa O-lag håper mange lærere deltar på kurset, og at orientering kan få en naturlig plass i undervisningen for elever. Når kursdagen er gjennomført, er vi på tilbudssiden for videre samarbeid med skolene, først og fremst i Sørreisa, men også i vår nabokommune Dyrøy hvor det ikke finnes noe idrettslag som har orientering i sin portefølje.

 

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.