Offensivt årsmøte

Arvid Johansen (t.v.), Anne-Kari Bakkland (øverst til høyre) og Hans-Martin Vaeng deltok via Teams.

Sørreisa O-lag gjennomførte i kveld årsmøte. Seks personer deltok fysisk på møterom på kommunehuset, mens tre personer deltok via Teams. Som i alle tidligere år forløp også dette årsmøtet i rolige former.

Et offensivt årsmøte vedtok bl.a. å sette av penger i budsjettet til honorar til trener/instruktør. Organisert trening av barn/ungdom er noe vi kan bli klart bedre på, samtidig som alderssammensetningen i medlemsstokken viser at det er potensiale for å få til et treningsmiljø.

Videre ble det vedtatt å sette av en større sum til en jubileumsmarkering i anledning o-lagets 50-årsjubileum i 2020, som koronapandemien har hindret oss i å kunne feire skikkelig. Med Skøelv IGLs 100-årsjubileum i fjor som skal feires i år, samt Sørreisa ILs 100-årsjubileum i år, ligger det an til mye jubileumsfestligheter i Sørreisa i år.

Jon Helge Vaeng ble gjenvalgt som leder for et nytt år, og fikk med seg tvillingbror Hans-Martin som nytt styremedlem. Videre kommer Ingeborg Aadnevik Vollstad inn som nytt varamedlem og erstatter Hanne Fredriksen.

Helene Aspevoll får blomster for 14 sammenhengende år i styre og stell i Sørreisa O-lag. Eli Blomseth Helgesen (t.v.) hadde kjøpt blomster til Helene på vegne av o-laget. Til høyre i bildet bivåner Ivar Helgesen det hele.

Ut av styret går Helene Aspevoll etter 14 år på rad som enten fast medlem i styret eller som varamedlem. I fem av disse årene har hun vært styreleder (2015-2019). Hun ble første gang valgt inn i styret i 2008. Helene ble takket av med applaus og mottok blomster i gave fra Sørreisa O-lag.

 

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.