Natursorg og endringsvilje

Anne-Kari Bakkland vil representere o-idretten/Sørreisa O-lag under webinaret. Her fotografert under utsetting av Grønn tur-stolper på Nermoen i Sørreisa våren 2021.

Hvis terrenget der du gjennom alle tider har kunnet ta deg en trimtur og nyte roen plutselig ikke kan brukes til det lenger, f.eks. fordi det anlegges en vei eller blir ført opp et boligfelt, hvordan vil det påvirke deg? Vil du kjenne på natursorg?

Forum for natur og friluftsliv arrangerer tirsdag 1. mars kl. 1800-2000 et webinar på Teams der temaet er natursorg og endringsvilje.

Natursorg/økosorg er et tema som ikke har vært snakket så mye om i det offentlige, men som mange kjenner på i møte med ulike utbyggingsplaner, klimaendringer m.v.

Webinaret avsluttes med en paneldebatt der Sørreisa O-lags nestleder Anne-Kari Bakkland er invitert med som paneldeltager. Bakgrunnen er at organisasjoner kan bidra med gode holdninger og inspirere til endring. Sørreisa O-lag har blant annet gjennomført strandrydding og satt fokus på naturglede og folkehelse gjennom turorientering.

Ordstyrere under webinaret er fylkeskoordinator Christine Myrseth i Forum for natur og friluftsliv Troms og fylkeskoordinator Nina Frydenlund i Forum for natur og friluftsliv Østfold.

Webinaret er gratis og åpent for alle. Vi håper mange benytter muligheten til å overvære innlegg og diskusjon rundt et interessant tema.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.