Resultater Natt-O-jakt 1-23

Det heter at den som ikke har nattero har ikke dagen god. Det stemmer nok det. Da må det også stemme at den som har kvelden god får nattero. Spesielt når kvelden består av nattorientering.

19 personer møtte i kveld opp ved Finnset grendehus for å delta i det første løpet av årets Natt-O-jakt. Det klare flertallet av disse var damer, så ble det en skikkelig damenes aften i skogen i mørket.

Resultatene ble som følger:

1,6 km – N-løype – 4 deltagere
Agota Pivoriunaite 31.01
Liepa Pivoriunaite 31.01
Emma Mari Fjeldstad 31.01
Ella L. Thoresen 31.01

2,2 km – C-løype – 7 deltagere
Fredrik Gabrielli 15.54
Marita Øvermoen Tevik 19.56
Siw Andreassen 20.27
Inga Tamosaityte 21.12
Ragnhild Winther Lyshaug 24.27
Monica Bjørnslett 29.20
Rune Harald Hansen 29.31

3,6 km – B-løype – 4 deltagere
Eli Blomseth Helgesen 38.56
Arvid Johansen 41.22
Helene Aspevoll 43.17
Kirsti Karlstad Vaeng 1.22.12

4,4 km – A-løype – 4 deltagere
Odd-Ivan Lorentsen 35.01
Åsne Holo 39.23
Eirik Arne Sørensen 39.41
Svein Harald Hansen 43.49

Arrangør: Jon Helge Vaeng

Neste løp: Torsdag 5. oktober kl. 1900-1930 ved Gjerdsletta barnehage

Noen bilder fra kveldens løp:

Fra venstre Ella L. Thoresen, Liepa Pivoriunaite og Emma Mari Fjeldstad. Disse var sammen med Agota Pivoriunaite kveldens yngste deltagere. De synes nattorientering er kjempegøy. Og det er det jo.

Finnset grendehus var arena for dagens løp. I trappa sitter Ragnhild Winther Lyshaug til venstre og Siw Andreassen til høyre. De er ferdig med sine løp, mens Eli Blomseth Helgesen er på tur ut i skogen.

Eirik Arne Sørensen har en annen startteknikk enn Eli Blomseth Helgesen har på det forrige bildet.

Åsne Holo stempler på målposten, Hun er fra Fossum i Bærum og tjenestegjør i Forsvaret på Setermoen. Hun hadde snappet opp at det var nattorientering i Sørreisa, og tok med seg Fredrik Gabrielli hit. De stortrivdes i skogen i Sørreisa. Åsne fikk nestbeste tid i A-løype mens Fredrik var suverent best i C-løypa i sitt aller første natt-o-løp noensinne.

Arvid Johansen stempler på målposten.

Helene Aspevoll går i mål.

Lun og god stemning ved Finnset grendehus på en kjempefin kveld med en temperatur på rundt 10 grader. Fra venstre ser vi Eirik Arne Sørensen, Arvid Johansen, Eli Blomseth Helgesen og Helene Aspevoll.

Svein Harald Hansen fra OK Silsand har nettopp gått i mål mens klubbkompis Odd-Ivan Lorentsen straks gjør det samme.

En viktig del ved orientering er det som skjer etter målgang. Da diskuterer man hvor man sprang og hvor tidstapet oppstod. På bildet ser vi Svein Harald Hansen (t.v.) og Odd-Ivan Lorentsen gjøre akkurat dette.

Kirsti Karlstad Vaeng er en stayer både i musikklivet i Sørreisa og i skogen etter jakt på poster. Hun sprang B-løypa og gikk på noen grove bommer underveis, men gav seg likevel ikke. Arrangøren var på tur ut i skogen for å se etter henne, men så dukket hun opp og sa unnskyld for at hun hadde brukt så lang tid. Denne unnskyldningen ble ikke godtatt fordi det ikke er noe å unnskylde seg for. Kirsti skal ha all ære for at hun holdt motet oppe og fant alle postene til slutt.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.