Postplukk i Skardalen

OPPSUMMERING

Totalt 36 personer fant minst én post.

19 personer fant alle 10 poster:
May Agersborg, Jim Sigve Albertsen, Helene Aspevoll, Linda Bergli, Heidi Gunnberg, Ivar Helgesen, Odd Jensen, Tone Agersborg Jensen, Arvid Johansen, May-Britt Kristiansen, Guri Løkse, Siw Kristin Solbakken Løvaas, Ragnhild Winther Lyshaug, Hallstein Myrstad, Ann-Karin Svendsen, Arnfinn Smørsgård, Unn Katrin Smørsgård, Eirik Arne Sørensen, Jon Helge Vaeng

33 personer klarte poengkravet til medalje*:
May Agersborg, Jim Sigve Albertsen, Arnfinn Andersen, Rolf Andersen, Anders Løvhøiden Antonsen, Helene Aspevoll, Linda Bergli, Monica Bjørnslett, Kaja Antonsen Blomseth, Knut-Arne Blomseth, Renate Blomseth, Lisbeth Fossbakk, Hanne Fredriksen, Morgan Gjeitanger, Heidi Gunnberg, Rune Harald Hansen, Eli Blomseth Helgesen, Ivar Helgesen, Odd Jensen, Tone Agersborg Jensen, Arvid Johansen, Johan Bergli Korneliussen, May-Britt Kristiansen, Guri Løkse, Siw Kristin Solbakken Løvaas, Ragnhild Winther Lyshaug, Hallstein Myrstad, Ann Våden Strømsnes, Ann-Karin Svendsen, Arnfinn Smørsgård, Unn Katrin Smørsgård, Eirik Arne Sørensen, Jon Helge Vaeng

I tillegg får Otto og Hermod Skogheim medalje for deres bidrag til opplegget.

*) Medalje kostet kr 50. 17 deltagere ønsket å kjøpe medalje. Info om utdeling kommer senere.

– – –

I fjor introduserte vi historisk turorientering gjennom Postplukk i Gumpedalen. I år er det tilsvarende opplegg i nabodalen til Gumpedalen som heter Skardalen. Årets opplegg heter derfor Postplukk i Skardalen.

Ved uvurderlig hjelp fra Otto og Hermod Skogheim har vi funnet frem til 10 steder i Skardalen med sin egen lille historie.

Tidsrom: F.o.m. 13. juli t.o.m. 20. september
Type aktivitet: Turorientering
Område: Skardalen
Parkering/turstart: Snuplassen ved det innerste huset i dalen før bommen
Antall poster: 10
Vanskelighetsgrad: Fra lett til krevende
Deltageravgift: Ingen. Det er helt gratis å delta, men medalje koster kr 50 per stk.
Medalje: Flott medalje til alle som klarer poengkravene til medalje

Post 3 er plassert ved Sætra – en skikkelig idyllisk plass.

Post 8 befinner seg ved Olsen-laen.

Post 9 befinner seg på en gammel samisk teltboplass.

Innenfor det markerte området arrangeres Postplukk i Skardalen.

(Sist oppdatert: 01.12.2023)

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.