O-jakt 4-24 – Furøy

Torsdag 30. mai beveger O-jakta seg til Furøy. Oppmøte ved Halsen sør på øya. Se oversiktskart nederst. Som vanlig er det fri start mellom kl. 18 og 19.

Fire løyper

Det tilbys fire løyper:

A-løype på 4,5 km med 12 poster
B-løype på 3,1 km med 10 poster
C-løype på 2,3 km med 8 poster
N-løype på 0,9 km med 7 poster

Bokstavene sier noe om vanskelighetsgrad. A er vanskeligst mens N har nybegynnernivå.

Kart blir delt ut av arrangørene. Tiden blir tatt på de som vil ha tid.

Turorienteringsflagg i stedet for o-skjermer

På mange poster i A-, B- og C-løypa henger det turorienteringsflagg og ikke vanlige o-skjermer. Det er fordi vi bruker flere av postene som er hengt ut i vår Blå tur Furøy. O-jaktdeltagerne må ikke bry seg om koden på turorienteringsflagget men kun på den som er påført postenheten som henger på posten. (De som vil ha registrert posten i turorienteringen vil kunne få turorienteringskoden hos oss i ettertid så det er ikke nødvendig å bruke tid på det under O-jaktløpet)

Slik ser et turorienteringsflagg ut. Dette henger på post B30 i Blå tur Furøy. Ved siden henger postenheten som er påført koden O-jaktløperne skal bry seg om. Posten er post nr 6 i C-løypa under O-jakta.

Deltagelse i O-jakt er gratis for flyktninger uansett alder og for barn. For voksne koster det kr 30 å delta per løp. Man kan eventuelt betale kr 200 så har man betalt for hele sesongen. Betaling skjer ved oppmøte, helst via Vipps til nummer 568553, men har man ikke Vipps så ordner vi det på annen måte.

Premier for fjorårets aktiviteter deles ut

Vi har endelig, sterkt forsinket, fått klar premielisten for de som er trukket ut til å få premie for fjorårets aktiviteter. Premiene tas med på O-jaktløpet og deles ut til de av premievinnerne som deltar der. Resten kan ta kontakt med premiesjef Arvid Johansen på e-post til arvidj3@online.no eller på SMS til 950 86 068 for å avtale overlevering.

Hovedside O-jakt

Furøya ligger ca 5 km fra Sørreisa sentrum i retning Finnsnes. Kartutsnitt fra norgeskart.no.

Oppmøte og parkering ved Halsen (trekant). Blir det dårlig med p-plass der kan det parkeres ved Sørreisa og Omegn båtforening sitt anlegg (P-en til høyre på kartet). Da er man ferdig oppvarmet når man kommer til start. Kartutsnitt fra norgeskart.no.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.