Resultater O-jakt 4-24

På årets varmeste dag i nord tok litt over 30 personer turen til Furøya for å delta på sesongens fjerde O-jaktløp. Deltagerne fikk bryne seg på varierte løyper i et o-teknisk både krevende og artig terreng.

Postene står ute til lørdag 1. juni kl. 18. De som ikke har deltatt ennå kan fortsatt gjennomføre ei valgfri løype. Send navn, løype og eventuell tid på SMS/epost til 99291425/helgejon@online.no for å få løpet registrert.

Neste løp: Torsdag 6. juni i Skøelv.

Noen bilder fra kveldens løp (klikk på bildene for større visning):

Ann-Mari Midttun hadde ansvaret for løyper og tidtaking i et flott område for skogsturer både med- og uten kart og kompass.

Stemningsbilde fra samlingsplass. Intet o-løp uten diskusjon etter målgang.

Kjell Nordal vokste opp i Skøelv og ble nordnorsk mester i orientering i klasse gutter 12 år i 1971. Han flyttet sørover når han ble voksen og bor i dag i Risør. Han er for tiden og besøker sin mor i Sørreisa, og traff på Heidi Gunnberg som inviterte han med på kveldens O-jaktløp. Det sa han ikke nei til.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.