Resultater O-jakt 3-23

Rundt 50 personer tok turen i kveld turen til området ved Sørreisa stadion for å delta i årets tredje O-jaktløp som også inngår i Verdens orienteringsuke.

Endelig var det dags for å få terreng under beina etter at de to første O-jaktløpene var mest gateorientering. Det tiner utrolig fort i skogen, og selv i den lengste løypa som gikk lengst opp i skogen var det stort sett helt snøfritt.

Postene står ute til lørdag 25. mai kl. 18. De som ikke har deltatt ennå kan fortsatt gjennomføre ei valgfri løype. Send navn, løype og eventuell tid på SMS/epost til 99291425/helgejon@online.no for å få løpet registrert.

Neste løp: Torsdag 30. mai på Furøya.

Noen bilder fra kveldens løp (klikk på bildene for større visning):

World orienteering week. Sørreisa stadion i bakgrunnen.

På grunn av litt gjørme på grusbanen der start og mål opprinnelig var planlagt ble dette flyttet rundt 100 meter inn på gressbaneområdet. Selv om mange opp gjennom historien har bommet på målet vi ser i bakgrunnen var det ingen som bommet på målet i O-jaktløpet.

Ann-Mari Midtun nærmest fotografen var tidtagersjef og hadde ved sin venstre side Lene Svendsen som assistent. Helt til venstre i bildet står Kirsti Karlstad Vaeng som hadde ansvaret for bevertninga som bestod av kaffe, saft og kaker. Disse tre var ansvarlig for løpet sammen med Eli Blomseth Helgesen.

Alma Lavine Simonsen foretar et rykk og prøver å springe fra bestemor Siw Helen Andreassen. Fortsatt er det kun furu- og grantrærne som er grønne, men bare vent, snart står skogen i full sommerdrakt.

Jakob Myrvang fører an med med pappa Marius rett bak. Litt lenger bak er det Ragnar Sivertsen som prøver å få bestemor Nina Pedersen til å henge med.

Synne Sivertsen har vært lur og har skaffet seg en posisjon som gir god oversikt over terrenget slik at mamma Kathrine Pedersen finner frem.

Eline og Iver Gunnberg Fossbakk gjennomførte litt tidligere på kvelden. Iver demonstrerer god stemplingsteknikk mens lillesøster Eline følger med.

Svenn Lundberg skriver seg opp i startboka mens Lene Svendsen følger med. Ann-Mari Midttun passer på at datasystemet fungerer. Til høyre er Svenn kommet i mål etter å ha gjennomført den lengste nybegynnerløypa på 1,5 km. «Dette var lett og det ble ingen bom» sa han etter målgang. Da er Svenn moden for å prøve en litt vanskeligere løype neste gang.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.