WOW + O-jakt 3-24 – Sørreisa stadion

18.-26. mai arrangeres Verdens orienteringsuke, på engelsk World Orienteering Week, derav forkortelsen WOW.

WOW arrangeres hvert år av det internasjonale orienteringsforbundet (IOF), første gang 11. mai 2016 med stor suksess og over 250 000 deltakere i mer enn 80 land. 

Hovedmålet med uka er å gi flest mulig barn og unge i hele verden spennende og inspirerende orienteringsopplevelser, samt gjøre o-idretten kjent for flere.

Sørreisa O-lag deltar på WOW med følgende aktiviteter:

Fire løyper for skoleelever (men også for andre)

Vi vil i perioden f.o.m. tirsdag 21. mai t.o.m. lørdag 25. mai ha fire løyper i skogen, med utgangspunkt fra den gamle grusbanen ved Sørreisa stadion. Det er enkle løyper langs stinettet i stadionområdet og mot gravplassen i Brekka. Løypene er som følger:

C-løype på 2,6 km med 15 poster
N3-løype på 1,5 km med 15 poster
N2-løype på 1,0 km med 9 poster
N1-løype på 0,7 km med 8 poster

Vi bruker elektroniske stemplingsposter men løypene kan fint gjennomføres uten tidtaking og kvittering på postene.

Vi har spesielt invitert Sørreisa barne- og ungdomsskole til å benytte seg av tilbudet. Skolen har fått e-post fra vår WOW-koordinator Eli Blomseth Helgesen.

Også andre kan selvfølgelig gjennomføre WOW-løypene. Disse må gi tilbakemelding på e-post til eblomseth@gmail.com slik at vi får registrert deltakerne.

O-jakt

Sesongens tredje o-jaktløp finner sted torsdag 23. mai med samlingsplass ved grusbanen ved Sørreisa stadion. Start mellom kl. 18 og 19. Løpet inngår i WOW.

I tillegg til de fire løypene nevnt lenger opp, vil det være en A-løype og en B-løype, slik at totalt løypetilbud på O-jakta blir:

A-løype på 5,2 km med 13 poster
B-løype på 3,5 km med 9 poster
C-løype på 2,6 km med 15 poster
N3-løype på 1,5 km med 15 poster
N2-løype på 1,0 km med 9 poster
N1-løype på 0,7 km med 8 poster

Bokstavene sier noe om vanskelighetsgrad. A er vanskeligst mens N har nybegynnernivå.

Alle løypene står ute f.o.m. tirsdag 21. mai t.o.m. lørdag 25. mai. De som ikke gjennomfører på ordinært starttidspunkt (torsdag) kan selv skrive ut kart og gjennomføre sin løype på valgfritt tidspunkt så lenge postene står ute. Disse må da sende inn navn, løype, og eventuell tid, på e-post til helgejon@online.no eller SMS til 992 91 425 så snart løypa er gjennomført. De vil da bli oppført på resultatlista.

Verdens nordligste arrangør

Sørreisa O-lag er verdens nordligste lokale arrangør av WOW. Det ser man på kartet som ligger på WOWs hjemmeside (se lenken under).

Den gamle grusbanen ved Sørreisa stadion er base for WOW og O-jakt.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.