O-jakt 2-24 – Silsand

Vår gode naboklubb OK Silsand tar ansvaret for årets andre O-jakløp og inviterer til løp onsdag 15. mai kl. 1800-1900 med samlingsplass ved Furumoen barnehage.

For å komme til samlingsplass tar man til venstre (sørover) når man kommer over brua og følger hovedveien noen hundre meter, før man tar av til boligområdet Silsand Mellom. Det er er merket med poster derfra.

OK Silsand oppfordrer til å være forsiktig i trafikken da alle løyper er innom veier med trafikk. A-løypa krysser hovedveien to ganger, og det er kun lov å krysse på krysningspunkt (gangfelt) som er inntegnet på kartet.

Deltagerne får fire løyper å velge mellom (klikk for å se løypa):

A-løype på 2,7 km – 18 poster
B-løype på 1,9 km – 12 poster
C-løype på 1,1 km – 11 poster
N-løype på 0,5 km – 8 poster

Bokstavene sier noe om vanskelighetsgrad. A er vanskeligst mens N har nybegynnernivå.

Løypene står ute t.o.m. torsdag 16. mai kl. 17. Da tas de inn for å unngå at de havner i 17. mai-toget. De som ikke kan delta i ordinært starttidsrom har derfor fortsatt muligheten til å gjennomføre. Meld da inn navn, løype og eventuell tid på SMS til 99291425 eller på epost til  helgejon@online.no etter gjennomføring. Dette for å få løpet registrert.

Som vanlig blir kart delt ut av arrangørene.

Tiden blir tatt på de som vil ha tid.

Deltagelse i O-jakt er gratis for flyktninger uansett alder og for barn. For voksne koster det kr 30 å delta per løp. Man kan eventuelt betale kr 200 så har man betalt for hele sesongen. Betaling skjer ved oppmøte, helst via Vipps til nummer 568553, men har man ikke Vipps så ordner vi det på annen måte.

Oppmøte er ved Furumoen barnehage, markert med trekant. De som kommer fra fastlandssiden må ta til venstre etter Gisundbrua og kjøre noen hundre meter til man kommer til et veiskilt der det står Silsand Mellom. Derfra er det merket frem til barnehagen.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.