Resultater O-jakt 1-24

55 personer inkludert to arrangører deltok på årets første O-jaktløp i dag. Løpet hadde start og mål på barneskolesiden av nyrenoverte flotte Sørreisa barne- og ungdomsskole. Litt kald østavind tok ikke gleden fra de fremmøtte, hvorav det var mange nye fjes.

Under løpet brukte Sørreisa O-lag et tidtakersystem som heter Brikkesys, som vi også skal bruke når vi arrangerer nordnorsk mesterskap til høsten. Vi avdekket at flere postenheter er på tur til å dø ut. Det samme gjelder løperbrikker. Det medførte at flere løpere fikk feilmelding når de kom i mål og skulle lese av brikkene. Alle fikk selvsagt likevel løpene godkjent da det ikke var deltagernes feil.

Løpet ga god trening for tidtakerne Ann-Mari Midtun og Hans-Martin Vaeng, hvorav sistnevnte også var den som hadde laget løypene.

Fordi det var Kristi himmelfartsdag hadde løpet tidligere starttid enn normalt med fri start mellom kl. 14 og 15 mot normalt mellom kl. 18 og 19. De som ikke fikk anledning til å delta har fortsatt muligheten, da alle poster står ute til kl. 20 fredag 10. mai. Husk da å melde fra på SMS/epost til 99291425/helgejon@online.no hvis du vil ha løpet registrert.

Alle som deltar i minst fem løp får en flott premie når sesongen er over. Vi ble forsinket med premieringen for 2023, men nå er premiene ankommet og ble delt ut under dagens løp. De som skal ha premie men ikke deltok i dag kan ta kontakt med premiesjef Arvid Johansen på  tlf/epost til 95086068/arvidj3@online.no for å avtale overlevering. Premiene tas også med på neste O-jaktløp. Når det gjelder premiering for de øvrige av fjorårets aktiviteter så kommer vi tilbake med info. Vi skulle ha delt dette også ut i dag men det kom dessverre noe i veien.

Forklaring til strekktider:
Øverste rad viser akkulumert tid ved passering hver post med plassering i parentes.
Andre rad viser brukt tid (strekktid) mellom hver post med rangering i parentes.
Tredje rad viser avstand til beste strekktid.

Neste løp: Onsdag 15. mai kl. 18-19 ved Furumoen barnehage på Silsand

Bilder fra løpet:

Flotte Sørreisa barne- og ungdomsskole. Deltagerne begynner å komme.

«Plutselig» var det kø for å få kart og få registrert seg.

Ulf Wensel var tidlig ute og var første deltager som møtte opp og blant de første som startet. Startteknikken ser uovertreffelig ut. Har han drevet med teknikktrening hjemme i stua i vinter?

Tidtagersjef Ann-Mari Midttun og løypelegger Hans-Martin Vaeng har full fokus på oppgavene sine mens f.v. Ragnhild Winther Lyshaug og Monica Bjørnslett følger med. Bak til høyre ser vi Ivar Helgesen og Helene Aspevoll som ser ut til å snakke om noe annet.

Premien for fjorårets O-jakt var et lite brett med kartet over O-hytta påtrykt. Monica Bjørnslett ser fornøyd ut og synes kanskje at O-brett er bedre enn nettbrett.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.