Oppsummering Stolpejakten 2023

OPPSUMMERING 2023

  • 360 deltagere fant minst en stolpe.
  • 138 deltagere fant alle 30 stolper.
  • 173 deltagere fant minst 20 stolper og er med i trekningen av premier.
  • Det ble registrert 6590 stolpebesøk.
  • I gjennomsnitt fant hver deltager 18 stolper.
  • Eldste deltager var Aud Bakkehaug på 92 år (!).

– – –

Stolpejakten 2023 i Sørreisa åpner 1. mai.

Det koster ikke noe å delta!

Stolpejakten går ut på å finne stolper sentralt plassert i kommunen. Gjennom Stolpejakten ønsker vi å legge til rette for aktivisering av unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i kommunen.

Tilsammen 30 stolper er satt ut nært Sørreisa sentrum sør for brua over Reiselva (last ned detaljert kart lenger ned):

Stolpene er lett tilgjengelig og kan nås til fots, på sykkel og de fleste også med rullestol. Stolpene har følgende vanskelighetsgrader:

  • GRØNN – veldig enkel, kan nåes med sykkel og rullestol
  • BLÅ – enkel
  • RØD – medium
  • SVART – vanskelig

Stolpene er utstyrt med både bokstavkode og QR-kode. Stolpene kan registreres elektronisk ved å scanne QR-koden med mobiltelefonen. Last ned appen «Stolpejakten» for å scanne:

Får du QR-scanninga ikke til å fungere er det mulig å registrere bokstavkoden manuelt i appen. Eventuelt kan du registrere stolper direkte på Stolpejaktens hjemmeside ved å klikke på «Registrer besøk».

For å registrere stolper elektronisk må du lage deg en Stolpejakten-konto, og den er selvfølgelig helt gratis. Dersom du oppretter en Stolpejakten-konto gir det deg tilgang til Stolpejakten over hele landet.

Manuell registrering utenom appen er også mulig. Kodene kan skrives ned på kartet, eller på et eget ark, og sendes inn til Sørreisa O-lag enten i vanlig brevpost eller på e-post. Adressen er som følger: Sørreisa O-lag, Postboks 199, 9315 SØRREISA; e-post: post@sorreisa-olag.no.

Stolper kan registreres fra 1. mai til 1. november. Du finner fram til så mange stolper du selv ønsker. Alle som har funnet 20 poster eller flere er med i trekning av flotte premier etter sesongslutt.

NB! Vi oppfordrer deltagerne til å registrere seg med fullt navn. Mange skriver kun fornavn eller et kallenavn, og hvis de blir trukket ut som premievinnere kan det bli utfordrende for oss å finne frem til rett person og få overlevert premie. Det kan faktisk hende vi må foreta trekning på nytt.

Oppdager du noen feil, for eksempel at stolpen er blitt skadet eller at du ikke finner stolpen, gi oss da straks tilbakemelding på e-post til post@sorreisa-olag eller på telefon/SMS til tlf. 938 39 913 / 950 86 068.

Vi har også et annet tilbud om stolpejakt. Det heter Grønn tur. For de som liker å jakte stolper er det altså mange muligheter for fangst.

Feilretting 03.05.2023: Det hadde skjedd en forbytting av postene 29 og 30. Nytt kart er derfor lagt ut via lenken over.

Stengt for kommentarer.