Oppsummering Postplukk i Skardalen

Totalt 36 personer fant minst én post.

19 personer fant alle 10 poster:
May Agersborg, Jim Sigve Albertsen, Helene Aspevoll, Linda Bergli, Heidi Gunnberg, Ivar Helgesen, Odd Jensen, Tone Agersborg Jensen, Arvid Johansen, May-Britt Kristiansen, Guri Løkse, Siw Kristin Solbakken Løvaas, Ragnhild Winther Lyshaug, Hallstein Myrstad, Ann-Karin Svendsen, Arnfinn Smørsgård, Unn Katrin Smørsgård, Eirik Arne Sørensen, Jon Helge Vaeng

33 personer klarte poengkravet til medalje:
May Agersborg, Jim Sigve Albertsen, Arnfinn Andersen, Rolf Andersen, Anders Løvhøiden Antonsen, Helene Aspevoll, Linda Bergli, Monica Bjørnslett, Kaja Antonsen Blomseth, Knut-Arne Blomseth, Renate Blomseth, Lisbeth Fossbakk, Hanne Fredriksen, Morgan Gjeitanger, Heidi Gunnberg, Rune Harald Hansen, Eli Blomseth Helgesen, Ivar Helgesen, Odd Jensen, Tone Agersborg Jensen, Arvid Johansen, Johan Bergli Korneliussen, May-Britt Kristiansen, Guri Løkse, Siw Kristin Solbakken Løvaas, Ragnhild Winther Lyshaug, Hallstein Myrstad, Ann Våden Strømsnes, Ann-Karin Svendsen, Arnfinn Smørsgård, Unn Katrin Smørsgård, Eirik Arne Sørensen, Jon Helge Vaeng

I tillegg får Otto og Hermod Skogheim medalje for deres bidrag til opplegget.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.