Vildes nattløp med Vildes muffins

Førstkommende torsdag avsluttes årets (nye) natt-o-løpskarusell «Natt-O-jakt» med løp i Silsandmarka. Det har falt noen centimeter snø de siste dagene, men blir det ikke mye mer snø vil løpet gå som planlagt. Merk at starten er fremskyndet en time i forhold til de foregående løpene slik at det er fri start mellom kl. 18 og 19.

OK Silsand stiller opp som arrangør, og løypelegger Odd-Ivan Lorentsen har gitt løpet navn etter dattera Vilde, slik at det er snakk om «Vildes nattløp». Han opplyser også at Vilde frister med muffins til de som deltar.

Vilde Lorentsen (t.h.), her avbildet sammen med Malin Lovise Flott Langmo under det første løpet i natt-o-jakta, lover både gode løyper og gode muffins.

Start og mål blir ved Trollvannet sør på Silsand. Parkering er ved Troms Kraft nært Best Silsand / Rydning Bilteam, og deretter følger man veien gjennom boligfeltet på øversiden av hovedveien opp til Trollvannet. Se kartutsnitt nederst. Det blir ikke merket, men det er tent opp bål ved samlingsplass slik at deltakerne ser hvor de skal.

Odd-Ivan opplyser videre at det er noen uthogde linjer (nye skitraseer) som ikke er med på kartet, og at hvis noen lurer på noe så er det bare å ta kontakt med han på telefon 90792990.

Løypene er som følger:

5,2 km – Vanskelig – 15 poster
2,7 km – Middels vanskelig – 9 poster
1,7 km – Lett – 6 poster


Info til både de som har deltatt tidligere og de som har lyst til å prøve nattorientering:

  • Løpet er åpent for alle
  • Man kan starte når man vil mellom kl. 18 og 19
  • Man kan springe alene eller sammen med andre
  • Man kan få ta tatt tiden eller delta uten tidtaking
  • Hodelykt anbefales, men man kan gjerne bruke annen lykt. Vil noen stole kun på eget nattsyn, så blir det opp til den enkelte
  • Startavgiften er kr 30 for voksne mens det er gratis for barn
  • Kart får man ved oppmøte, men de som vil må gjerne ta utskrift selv
  • Det er reflekser på postene slik at de kan sees på lang avstand

Hovedside Natt-O-jakt

Dette kartet og det under: Parkering er ved Troms Kraft rett sørvest for Best Silsand / Rydning Bilteam.

 

 

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.