Natt-O-jakt løp 4: Perfekte forhold

Løypelegger Ivar Helgesen (t.v.) hadde laget flotte løyper. Det fikk bl.a. Eirik Arne Sørensen (i midten) og Arvid Johansen erfare.

De 10 som deltok i kveldens løp i natt-O-jakta fikk oppleve at litt snø på bakken bare ble å regne som krydder på- og i tilværelsen. Det var nemlig flotte løpsforhold der de få centrimeterne med snø som var kommet bidro til å gjøre det lysere i skogen.

Videre kan det slås fast at man trenger ikke et stort område for å gjennomføre natt-o-løp med utslagsgivende løyper med mange poster, og at god kjennskap til terrenget på dagtid slett ikke betyr at det samme er tilfelle når mørket har senket seg og pulsen er høy.

Resultater:

3,1 km
Eirik Arne Sørensen 35.18
Eli Blomseth Helgesen 37.43
Jon Helge Vaeng 45.01
Inga Tamosaytyte 57.25

1,9 km
Arvid Johansen 23.40
Helene Aspevoll 40.12
Hanne Fredriksen 48.17

1,4 km
Siw Andreassen 32.57
Alma Lavine Simonsen 32.57
Suwimol Phiromthai Vaeng 37.50

Det er i utgangspunktet satt opp et femte og siste løp torsdag 28. oktober. Vinterens utvikling kommende uke vil avgjøre om det blir løp eller ikke. Blir det løp vil det gå i terrenget på Silsand sør. Parkering vil være ved Troms kraft/Senjalegen og så må man gå opp til Trollvannet. OK Silsand stiller opp som arrangør på det siste løpet. Nærmere informasjon vil komme.

Noen bilder fra kveldens løp følger under. Klikk to ganger på dem for størst visning.

Men så blir spørsmålet: Når det er to ulendte stier, og det er mer spor på den ene, hvilken sti skal man ta?

Finn den ulendte stien. Hold den.
Den er kortere. Det sier Rolf Jacobsen i sitt nydelige dikt «Nord».

Det skinner noe der framme. Er det øynene på en elg eller er det en post?

Yes! Det var posten. Attpåtil siste post. Nå gjenstår det bare å finne mål.

En mørk skog nært kirkegården kan sette fantasien i sving. Dette er imidlertid Eirik Arne Sørensen som har stemplet på siste post, og gjorde det så fort at fotografen ikke hang med.

Hanne Fredriksen digger nattorientering og stempler her på målposten. I dag ble det litt surring og roting i skogen på slutten av løypa, men som alltid tok hun det med godt humør.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

1 Responses to Natt-O-jakt løp 4: Perfekte forhold