O-jaktløp nummer 8

Velkommen til midtsommar-O-jakt på Bakkland/ Finnset torsdag 24. juni kl 18-19.

I denne O-jakta vil du få oppleve orientering i Svartåsen/Høgda. Fem løyper med til sammen 30 poster er satt ut: To nybegynnerløyper, en lang for de erfarne, og to midt mellom. Vanskelighetsgraden øker med lengden. Ta med kompasset og kom. Vi har også kompass til låns/salg. Brikker lånes ut. Er du ny, si fra, så hjelper vi deg i gang.

Det er merket med oransje/hvite o-poster fra fylkesvei 86, ca 5 km fra Sørreisa mot Bardufoss, avkjøring 400 m sør for Krogstadtunet. Følg o-postene oppover bakken til Steinhaugen (parkering). Start og mål ved redskapsboden til Finn Finnseth, vår egen fotballhelt. Er vi heldig får vi treffe Finn i sitt rette element på Finnset.

Løypeutvalget er som følger:

«Svartåselgen» 5,0 km
«Svartåsreinen» 3,5 km
«Svartåskalven» 2,5 kmUkas løype
«Svartåsharen» 1,3 km
«Svartåsrypa» 0,8 km

I forbindelse med løpet vil vi selge kart for skogsturorienteringa for kr 50 per kart, kompass for kr 200 per stk og O-tøy. For O-tøy finnes priser og beholdning i denne oversikten.

Vel møtt!

Bilde tatt i start- og målområdet for O-jakta 24. juni.

Utsikt mot Sørreisa med Senjafjellene i bakgrunnen fra Lyarhaugen (Lyttarhaugen) som ligger i løpsområdet. Hit gikk man for å lytte etter kubjeller. Det var om å gjøre å få kyrne til gårds før kvelden. De tre lengste løypene har post på Lyarhaugen og får oppleve den flotte utsikten.

Frodig terreng venter løperne.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.