Turbok for Senja og Midt-Troms

Midt-Troms Friluftsråd opplyser at boka «Turbok for Senja og Midt-Troms» skal gis ut i nytt opplag, og at det i den forbindelse er mulig å få inn endringer.

Første utgave kom i 2015. 130 turer og 3 nasjonalparker er omtalt i boka, illustrert med over 400 bilder. I tillegg finner man små og store tips for å gjøre turen enda mer vellykket. Alt fordelt over 360 sider.

Har noen innspill til feil som må rettes, endring av turer, turer som bør ut eller inn, eller andre justeringer som bør komme med i den nye utgaven, så ber friluftsområdet om tilbakemelding. Dette vil bli videreformidlet til redaksjonskomiteen.

Innspill gis til Midt-Troms Friluftsråd v/Espen Prestbakmo på e-post til
espen@offtrackexperience.com eller telefon 98001213 i løpet av uka.

Stengt for kommentarer.