Idrettsforbundet gratulerer

I anledning Sørreisa O-lags 50-årsjubileum i fjor fikk vi tidlig på året beskjed fra Troms og Finnmark idrettskrets om at de på vegne av Norges idrettsforbund og olympiske og paraolympiske komité (NIF) ønsket å gi o-laget en oppmerksomhet i anledning jubileet. På grunn av covid-19-pandemien måtte imidlertid den ene planlagte anledningen etter den andre for overrekkelse avlyses.

Til slutt ble vi enige om at idrettskretsen bare skulle sende oppmerksomheten i posten til o-lagets leder. Den kom i posten i dag, og består av et flott diplom undertegnet av NIFs president Berit Kjøll og generalsekretær Karen Kvalevåg.

Sørreisa O-lag takker Norges idrettsforbund og olympiske og paraolympiske komité samt Troms og Finnmark idrettskrets for oppmerksomheten.

Diplomet vil bli hengt opp i vår klubbhytte O-hytta.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

1 Responses to Idrettsforbundet gratulerer