Idrettsforbundet gratulerer

I anledning Sørreisa O-lags 50-årsjubileum i fjor fikk vi tidlig på året beskjed fra Troms og Finnmark idrettskrets om at de på vegne av Norges idrettsforbund og olympiske og paraolympiske komité (NIF) ønsket å gi o-laget en oppmerksomhet i anledning jubileet. På grunn av covid-19-pandemien måtte imidlertid den ene planlagte anledningen etter den andre for overrekkelse avlyses.

Til slutt ble vi enige om at idrettskretsen bare skulle sende oppmerksomheten i posten til o-lagets leder. Den kom i posten i dag, og består av et flott diplom undertegnet av NIFs president Berit Kjøll og generalsekretær Karen Kvalevåg.

Sørreisa O-lag takker Norges idrettsforbund og olympiske og paraolympiske komité samt Troms og Finnmark idrettskrets for oppmerksomheten.

Diplomet vil bli hengt opp i vår klubbhytte O-hytta.

One Response to Idrettsforbundet gratulerer

  1. Hans-Martin 15. februar 2021 at 07:15 #

    Fin hilsen. Nå er det bare å ta vare på historien frem til vi fyller 75 år i 2045 og 100 år i 2070.

Legg igjen en kommentar