Midnattsolgaloppen 2021

Midnattsolgaloppen 2021 går av stabelen 29. juni – 3. juli. Galoppen er den 28. i rekken siden oppstarten i 1967, og blir en historisk galopp da den for aller første gang arrangeres med løp i utlandet. De to første løpene går nemlig i Kiruna, før turen går «hjem» til Norge og avsluttes med to løp i Bjerkvik.

Sørreisa O-lag satser på å stille en stor tropp under Midnattsolgaloppen. Vi håper derfor flest mulig blir med.

Program Midnattsolgaloppen 2021:
Tirsdag 29. juni: Kiruna
Onsdag 30. juni: Kiruna
Torsdag 1. juli: Hviledag/reisedag
Fredag 2. juli: Bjerkvik
Lørdag 3. juli: Bjerkvik

Overnatting:
Det er vel kun for løpene i Kiruna overnatting blir nødvendig. Til Bjerkvik er det cirka 1,5 times kjøring fra Sørreisa, så dit går det an å kjøre frem og tilbake til for hvert løp. For overnatting i Kiruna har arrangørene laget denne informasjonssiden. Det finnes også hoteller i Kiruna. Blant annet har noen Sørreisaløpere allerede booket rom på Hotell Kebne.

Mer informasjon kommer om eventuelt felles opplegg for Sørreisa O-lag i forbindelse med Midnattsolgaloppen. Inntil videre kan man holde seg oppdatert på arrangørenes informasjon ved å følge med på Midnattsolgaloppens hjemmeside.

Stengt for kommentarer.