Mitra støtter Sørreisa O-lag med utstyr til Hodelyktkarusellen

Mitra eies av kommunene Senja og Sørreisa, og er en vekstbedrift med hovedkontor på Finnsnes og avdelinger i Sørreisa, Senjahopen, Gryllefjord og Stonglandseidet. En vekstbedrift har som formål å gi mennesker med ulike behov mulighet til å komme i arbeid. I tillegg til å være arrangør av arbeidsmarkedstiltak tilbyr Mitra vaskeritjenester og serviceoppdrag. Mitra produserer også diverse produkter som bl. a. èngangspaller, brøytestikker og har ulike mat- og overnattingstilbud.

Mitra har i dag gitt Sørreisa O-lag en gave i form utstyr til bruk i Hodelyktkarusellen. Utstyret består av 60 stk reflekssøyler, en rull selvklebende refleksbrikker og to ruller med reflekstape i to forskjellige bredder. Utstyret kan også brukes til andre aktiviteter der reflekterende utstyr er nødvendig, f.eks. nattorientering.

Sørreisa O-lag takker Mitra hjerteligst for utstyret. Det kommer godt med.

 

Stengt for kommentarer.