Hodelyktkarusellen løp 3

Tirsdag 27. oktober er det klart for det tredje løpet i årets hodelyktkarusell. Mens store deler av traseen i de to første løpene gikk etter lysløypa, blir det mindre lysløype og mer løp på skogsbilvei/skogssti denne gang. Langløypa som er på cirka 6.5 km går nemlig oppover skogsbilveien (Pensjonistveien) nesten helt frem til Pensjonistbenken, mens den kortere løypa på 4,5 km snur cirka 2 km før. Det ser man på løypetraseen som det er lenket til under.

Oppmøte/start på parkeringsplassen ved Brekka kirkegård. Som  vanlig er det start mellom kl. 1830 og 1900 for de som ikke vil ha tidtaking. Dette gjelder for så vidt også de som vil ha tid, men ønsker man litt action i mørket med heftig strid mot andre, så er det fellesstart kl. 1900.

Revidert 27.10.2020: Pga is i deler av løypa er traséen til langløypa lagt litt om. Se lenke under

Stengt for kommentarer.