O-jaktløp nummer 9

Start og mål for det niende løpet i O-jakta, som finner sted torsdag 13. august og er det fjerde siste o-jaktløpet i år, er ved lite grustak øst for Sørreisa stadion. Samme sted som tilsvarende løp i fjor. Parkering ved Sørreisa stadion, og så er det bare å gå 100 meter i retning Bardufoss.

Arrangørene Leif Gulbrandsen og Jon Helge Vaeng byr på litt lengre løyper enn tidligere i år. Løypene er som følger:

1,9 km N-nivå
2,5 km C-nivå
4,9 km B-nivå
7,1 km A-nivå

Valgfri start mellom kl. 1800 og 1900.

Postene står ute til og med lørdag. De som ikke har anledning til å delta i ordinært starttidsrom, kan selv skrive ut ønsket løype og gjennomføre løypa på valgfritt tidspunkt så lenge postene står ute. Husk i så tilfelle å melde fra om dette for å få løpet registrert.

 

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.