Lofoten-klubb først ute med å melde på lag til NNM stafett

Kabelvåg O-lag har som første klubb meldt på lag til stafetten under NNM. De stiller med et lag i Mix-klassen bestående av Anne Marthe Limstrand, Sunniva Limstrand og Jan Erik Paulsen.

hjemmesiden til Kabelvåg O-lag kan man bl.a. lese at klubben ble stiftet i 1978 og har hatt turorientering i Kabelvågmarka som hovedaktivitet siden starten. I 2019 ble det for første gang arrangert orienteringsløp med tidtaking. Totalt sju løp ble avholdt med omkring 200 deltagere til sammen. Denne aktiviteten videreføres i 2020, med håp om å bygge opp et aktivt orienteringsmiljø i Vågan. Klubben har også som mål å etablere nye orienteringskart i Vågan, i tillegg til vedlikehold av kartet over Kabelvågmarka. Kabelvåg O-lag arrangerer forøvrig nærløp lørdag 5. september.

Oversikten over påmeldte til NNM per 12. juni kl. 1630 viser at seks personer har meldt seg på til sprinten, åtte personer har meldt seg på til langdistansen og altså et lag har meldt seg på til stafetten. Det er imidlertid ennå nesten to måneder til ordinær påmeldingsfrist går ut, så det er helt sikkert at det vil bli mange flere deltakere. Hvor mange, gjenstår å se, men som arrangørklubb både håper og tror vi på at deltagerantallet vil passere 100.

 

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.