Turorienteringa starter opp med fellestur onsdag 17. juni

Mye snø i marka har gjort at vi i år kommer noe sent i gang med turorienteringen. Nå er vi imidlertid klar. Årets turorientering består av 40 poster fordelt på områdene Skøelv, Kollen og Rabban. I tillegg inngår Stolpejakten i Sørreisa sentrum.

Postene i Kollen-området ble satt ut nå i helga, og tirsdag 16. juni ble postene i de andre områdene satt ut. Samtlige poster er altså på plass.

Deltagelse i turorienteringa er gratis. Kart og kontrollkort er lagt ut på o-lagets hjemmeside (se lenke nederst), og deltagerne må selv skrive dette ut (dette gjelder ikke fellesturene, hvor deltagerne vil få utdelt kart ved oppmøte). Dersom noen ikke har tilgang til skriver så kan Sørreisa O-lag være behjelpelig med utskrift. Kontakt Ivar Helgesen på tlf. 932 03 654.

Vi drar i gang årets turorientering med fellestur onsdag 17. juni. Oppmøte blir ved Gjerdsletta barnehage kl. 1800, og tur-o-poster på Kollen-kartet skal tas. Deltagerne vil få utdelt kart og et ark med forklaring på postdetaljer. Det eneste man trenger å ha med seg er godt humør, og eventuelt kompass. Turleder blir Helene Aspevoll, tlf. 938 39 913

 

Stengt for kommentarer.