Stolpejakten

INFO OM 2023 KOMMER!!

—   —   —   —   —

Oppsummering 2022:

Antall stolper: 30
Antall deltagere: 339
Antall stolpebesøk: 7234
Antall deltagere som har besøkt alle stolper: 155
Antall stolpebesøk i snitt per deltager: 21
Dag med flest stolpebesøk: Søndag 29. mai med 282 stolpebesøk registrert
Stolpe med flest besøk: Nr 9  med 313 besøk
Stolpe med færrest besøk: Nr 28 med 200 besøk

Stolpejakten 2022 i Sørreisa er åpnet!

Stolpejakten går ut på å finne stolper sentralt plassert i kommunen. Gjennom Stolpejakten ønsker vi å legge til rette for aktivisering av unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i kommunen.

Tilsammen 30 stolper er satt ut i eller nært Sørreisa sentrum.

Stolpene er lett tilgjengelig og kan nås til fots, på sykkel og de fleste også med rullestol.

Kart med oversikt over hvor stolpene er satt ut finnes ved å opprette en Stolpejaktenkonto og deretter klikke på «Kart» på menylinjen øverst. For å få tilgang må du ha opprettet en Stolpejakten-konto.

Ønsker du ikke opprette konto, kan du laste ned kartet fra lenken nederst på denne siden.

Primus motor for Stolpejakten, Arvid Johansen, ved post nr 16 i årets stolpejakt. Vi har retusjert koden. Den må du finne selv ved å finne stolpen.

Stolpene har følgende vanskelighetsgrader:

  • GRØNN – veldig enkel, kan nåes med sykkel og rullestol
  • BLÅ – enkel
  • RØD – medium
  • SVART – vanskelig

Stolpene kan registreres elektronisk ved å laste ned appen «Stolpejakten» på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med. Eventuelt kan du registrere stolper direkte på Stolpejaktens hjemmeside ved å klikke på «Registrer besøk». For å registre stolper elektronisk må du lage deg en Stolpejakten-konto, og den er selvfølgelig helt gratis. Dersom du oppretter en Stolpejakten-konto gir det deg tilgang til Stolpejakten over hele landet.

Stolpene er også utstyrt med bokstavkode for de som velger manuell registrering. Kodene kan registreres på kartet, eller på et eget ark, og sendes inn til Sørreisa O-lag enten i vanlig brevpost eller på e-post. Adressen er som følger: Sørreisa O-lag, Postboks 199, 9315 SØRREISA; e-post: post@sorreisa-olag.no.

Stolpene står ute fra 29. april til 1. november. Du finner fram til så mange stolper du selv ønsker. Alle som har funnet 20 poster eller flere er med i trekning av flotte premier etter sesongslutt.

Oppdager du noen feil, for eksempel at stolpen er blitt skadet eller at du ikke finner stolpen, gi oss da straks tilbakemelding på e-post til post@sorreisa-olag eller på telefon/SMS til tlf. 938 39 913 / 950 86 068.

Vi har også et annet tilbud om stolpejakt. Det heter Grønn tur. For de som liker å jakte stolper er det altså mange muligheter for fangst.

(Sist oppdatert: 06.03.2023)