Befaring av NNM-arenaene

Det ble i kveld gjort en befaring av NNM-arenaene med tanke på hvordan de skal bygges opp og organiseres under NNM.

Fredagens sprint vil gå ved den gamle grusbanen ved Sørreisa stadion. Parkering vil bli i den ene enden av grusbanen, mens start/mål/samlingsplass vil bli i den andre enden. Under befaringen oppdaget vi dessverre litt avfall i form av gammel treverk, glassbiter og metalldeler på deler av selve banen samt på sidene av banen. Dette vil bli måtte bli ryddet opp før NNM. Sørreisa O-lag har i den sammenheng i kveld tatt initiativ overfor Sørreisa kommune og Sørreisa idrettslag for å få i gang en ryddedugnad rundt hele stadionanlegget.

Lørdagens langdistanse og søndagens stafett vil skje fra et jorde ved krysset opp til Skardalen i Skøelv. Her vil det bli en meget idyllisk arena, og også her vil det lagt opp til parkering helt inn til arenaen.

Under følger bilder fra dagens befaring på lørdagens- og søndagens arena. De som sees på bildene er som følger:

  • Med blå jakke og svart bukse: Grunneier Otto Skogheim
  • Med Sørreisa O-lagsjakke: Løypelegger Ivar Helgesen
  • Med blå jakke og blå dongeribukse: Arenasjef Arvid Johansen
  • Med svart jakke og rød bukse: Overnattings- og salgssjef Helene Aspevoll
  • Med svart jakke og svart bukse: Assisterende arenasjef Leif Gulbrandsen

(Trykk på hvert bilde for å se det i større format)

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.