O-jaktløp nummer 5

Guri og Asgaut inviterer til O-jakt torsdag 11. juni med start og mål i Hemmingsjordskaret, nærmere bestemt ved Kringelvatnet. Når man kommer fra Hemmingsjorda og kjører Reinelvveien mot Reinelv, får man Litjevatnet helt inntil veien på høyre side etter knapt en kilometer, mens Kringelvatnet ligger på andre siden av veien et lite stykke fra veien. Se oversiktskart nederst på siden.

Valgfri start mellom kl. 1800 og 1900.

Løperne har fire løyper å velge mellom: 1,0 km2,5 km3,5 km4,6 km

Postene står ute til og med fredag. De som ikke har anledning til å delta i ordinært starttidsrom, kan selv skrive ut ønsket løype og gjennomføre løypa på valgfritt tidspunkt så lenge postene står ute.

Hemmingsjordskaret er arena for årets femte løp i o-jakta. (Klikk for større kart)

 

Sørsiden av Kringelvatnet er start- og målsted både for de som går rett på postene og de som eventuelt ender opp med kringelorientering. Parkering langs veien. (Klikk for større kart)

Stengt for kommentarer.