Siste stolpe satt ut i Stolpejakten – Der kong Haakon og dronning Maud drakk kaffe

I dag ble siste stolpe i årets stolpejakt satt ut, ni dager etter at de øvrige 19 av totalt 20 stolper var klar til å jaktes på. Det skyldes mye snø på stedet stolpen skulle stå, men nå er endelig sommeren på tur og snøsmeltinga tar fart.

Stolpen som ble satt ut i dag er nummer 2 på Stolpejakten-kartet, og står på et utsiktspunkt på Bonhaugen forbundet med mye historie. Blant annet var kong Haakon og dronning Maud her i juli 1907 og drakk kaffe mens de nøt den nydelige utsikten over Sørreisa. Les mer om dette her.

Kongen og dronningens kaffeplass og utsiktspunkt fotografert 22.05.2020.

 

Bonhaugen rett forut hvor utsiktspunktet med stolpe nummer 2 befinner seg. Fortsatt en del snø, men det tiner fort nå.

Stengt for kommentarer.