Medlemskontingent

Grunnet pålegg fra Norges idrettsforbund må vi fakturere medlemskontingent via en medlemsportal. I vårt tilfelle benytter vi IdrettenOnline.

Hvis du har mottatt en e-post fra ikke-svar@email.idrettenonline.no med emnefelt «En avgift er klar for betaling» så gjelder den medlemskontingent for 2024:

Noen av dere er sikkert kildekritisk til ukjente e-poster og vegrer seg for å trykke på ukjente linker. Det er flott at dere er kritisk, men vi kan forsikre dere om at det er helt trygt å klikke på «Åpne betalingsoversikt» i denne e-posten. Her får du to betalingsvalg, enten via Vipps (+ 7 kroner i avgift som Vipps tar) eller via faktura (innbetaling til kontonummer).

Du har fått enten priskategori Barn (100 kr), Voksen (300 kr) eller Familie (500 kr, voksne og barn under 18 år).

Hvis du er medlem eller ønsker å være medlem av Sørreisa O-lag, men IKKE har mottatt en slik e-post, så oppfordrer vi deg til å sende en e-post til post@sorreisa-olag.no med ditt eller din familie sitt navn, e-postadresse og mobilnummer. Eventuelt kan dere sende en Messenger-melding til Sørreisa O-lag på Facebook med samme informasjonen. Da legger vi deg/dere inn i medlemssystemet, og faktura vil bli oversendt i nær fremtid.

Medlemskontingentens størrelse vedtas på hvert årsmøte. Vi ser at vi var litt ivrig med å sende ut kontingentfaktura før vi har gjennomført årets årsmøte, hvor kontingentprisen avgjøres. Det er imidlertid veldig usannsynlig at denne blir endret.


IdrettenOnline-portalen er et supert verktøy for klubbadministrasjon. Alle sammen kan logge seg inn på IdrettenOnline med egen profil/ID, eventuelt laste ned appen IdrettenOnline for mer tilgjengelig håndtering. Her kan hvert enkelt medlem endre sine personopplysninger og hvilken klubb eller idrettslag de tilhører. Her er det mulig å registrere både Sørreisa O-lag og andre lag/klubber man er medlem i. Sjekk gjerne ut www.idrettenonline.no eller appen.

Hvis det skulle være spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt på e-post post@sorreisa-olag.no eller Facebook.

Med vennlig hilsen
for styret i Sørreisa O-lag
Stine-Mari Gabrielsen, leder

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.