O-jakt 12-23 – Vakkerhumpen – Årets siste løp

Høyt springer de og blide er de. Det regner vi med vil være gjeldende for de som skal delta på sesongens siste O-jaktløp torsdag 7. september kl. 1730-1900 med start og mål ved hytta til arrangør Erlend Dårflot Olsen på fjellet ikke langt fra Vakkerhumpen. Hytta ligger 443 m.o.h. mens Vakkerhumpen ligger 503 m.o.h.

Siden løpet går høyt til fjells gjelder følgende med hensyn til adkomst: Veien merkes fra avkjøringa til Nordli («Nordgårdkrysset») der Leirbogveien starter og så kjører man den til man møter Nordliveien, tar av der og følger Nordliveien videre oppover til den møter veien som kommer ned fra fjellet. Der fjellveien starter er det en bom som blir stående i åpen stilling. Bommen er åpen fra kl. 1700. Fortsett videre oppover etter fjellveien. Parkering skjer ved Litje Fjellvann, og deretter er det vel 500 meter gange til man er fremme ved hytta. På grunn av begrenset med parkeringsplass oppfordres det til samkjøring. Se oversiktskart nederst for steder der biler kan settes igjen ved samkjøring.

Arena for løpet. Bildet er tatt under O-jaktløp samme sted torsdag 3. september 2020. (Foto: Erlend Dårflot Olsen)

Erlend Dårflot Olsen på tur ned fra Vakkerhumpen på kvelden torsdag 31. august i år. (Foto: Erlend Dårflot Olsen)

Fri start mellom kl. 1730 og 19, samt mulig å gjennomføre på annet valgfritt tidspunkt. Postene tas ned i løpet av lørdagen.

Erlend Dårflot Olsen har allerede satt ut postene i disse løypene laget av Ivar Helgesen:

A-løype på 5,2 km (med høyest beliggende post 488 m.o.h.)
B-løype på 3,8 km
(med høyest beliggende post 488 m.o.h.)
C-løype på 2,2 km
N-løype på 0,9 km

Bokstavene indikerer vanskelighetsgrad. N betyr nybegynnernivå og er lettest mens A er vanskeligst.

Kart fås ved fremmøte hvis man ikke velger å skrive ut selv.

De som gjennomfører ei løype utenom hovedtidsvinduet på torsdag (kl. 18-19) må melde fra via epost til helgejon@online.no eller SMS til 992 91 425 hvis man vil ha deltagelsen registrert.

Gratis deltagelse for alle flyktninger uansett alder og nasjonalitet. Også gratis for barn og ungdom ellers, mens det for voksne (f.o.m. 17 år) koster kr. 30 per løp eller kr. 200 for hele sesongen.

En av deltagerne trekkes ut som kveldens O-jeger og får en premie.

Flott premie til alle som er med i minst fem løp i løpet av sesongen. Så har du fire løp til nå, må du komme deg til fjells torsdag og gjennomføre ei løype for å få premie.

Ta av i Nordgårdkysset rett nord for sentrum og følg Leirbogveien til den møter Nordliveien. Følg Nordliveien til en bom som står åpen og fortsett videre etter en fjellvei frem til parkering. Steder merket PS (parkering samkjøring) er steder der biler kan settes igjen ved samkjøring og så sitter man på med andre det siste stykket. De som ønsker ekstra trim kan selvsagt gå/jogge til hytta. Klikk to ganger for størst visning.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.