Arrangørmøte O-jakt

Søndag ettermiddag 23. april deltok hele 19 personer på et arrangørmøte for kommende O-jaktsesong. Møtet fant sted på kommunehuset. Eli Blomseth Helgesen ledet deltagerne gjennom årets plan for O-jakta med lokasjoner fordelt på ulike arrangører. Dette ga rom for både spørsmål og diskusjon blant arrangørene. Hensikten med møtet var også å skape en arena for å knytte kontakt mellom erfarne og nye arrangører.

Årets arrangører følger spent med.

Etter en kort gjennomgang av Ivar Helgesen med tips og triks i hvordan legge løyper, tok deltakerne fatt og startet planleggingen med kart og blyant/penn.

Etter litt teori var det praksis.

Med både kaffe, brus og pizza servert så samtlige både fornøyde og engasjerte ut. Det ble en inspirerende og trivelig ettermiddag.
Vi regner med at det er flere som gleder seg til O-jakta som sparkes i gang torsdag 4. mai i Folkehelseparken (bak hotellet). Nærmere info om løpet kommer.
Takk til både oppmøtte og de arrangørene som ikke hadde anledning til å komme. Vi setter utrolig stor pris på jobben som hver enkelt bidrar med for at Sørreisa O-lag kan tilby orientering hele året.
Stine-Mari Gabrielsen, leder
Stengt for kommentarer.