Natt-O-jakt 5: Synd at det er over

Årets Natt-O-jakt ble avsluttet i kveld med løp i Sørsimarka og start/mål ved Sørreisa stadion. 17 deltagere stilte opp og fikk oppleve at orientering i mørket med snø på bakken er rett og slett kjempeartig.

Flere som kom i mål sa at de hadde fått skikkelig dilla og ga uttrykk for at det var synd at det ikke er flere løp. Vi noterer oss dette, og vil derfor ikke utelukke at hvis vi får en lang periode uten mer snø så kan det bli arrangert enkeltstående løp. Kan man ikke gå på ski i terrenget kan man jo likegodt fortsette å bruke det til o-løp. Vi lover ingenting men holder muligheten åpen. Vi starter uansett opp med skiturorientering i februar.

Parkeringsplassen ved Sørreisa stadion var arena i kveld. Som det fremkommer på skiltet fyller Sørreisa IL 100 år i år. Sørreisa IL hadde egen o-gruppe i perioden 1967-1970, så orientering er en del av idrettslagets historie.

Resultatene under kveldens løp ble som følger:

Glade jenter som elsker nattorientering. Emma Mari Fjeldstad stempler på målbukken. Hun sprang sammen med tvillingene Liepa og Agota Pivoriunaite. Hvem som er hvem av disse er vi usikker på, men det er i alle fall dem vi ser på hver side av Emma. Til høyre i bildet ser vi Eli og Ivar Helgesen. (Klikk på bildet for større visning)

1,7 km nybegynnerløype (6 deltagere)
Siw Andreassen 20.27
Lisbeth Fossbakk 20.52
Ragnhild Winther Lyshaug 20.52
Liepa Pivoriunaite 35.00
Agota Pivoriunaite 35.00
Emma Mari Fjeldstad 35.00

2,9 km C-nivå (7 deltagere)
Ivar Arnt Helgesen 31.30
Eli Blomseth Helgesen 32.24
Geir Johnsen 36.31
Hanne Fredriksen 38.52
Inga Tamosaityte 40.57
Kato Olsen
Beate Hansen

3,7 km A-nivå (4 deltagere)
Hans-Martin Vaeng 38.35
Eirik Arne Sørensen 54.00
Magnus Rekdahl Brevik 66.39
Akram Akram 66.39

Arrangør: Jon Helge Vaeng

Løypene er lagt ut på nettstedet Livelox. Her kan alle som springer med GPS-klokke gratis laste inn sine GPS-spor. Se hvor vinneren av langløypa sprang i dag:

Totalt har 41 løpere deltatt i minst et løp. Alle som har deltatt i minst tre løp får medalje. 17 personer har klart medaljekravet. Disse er:

Noen flere bilder fra i kveld:

Geir Arild Johnsen går i mål like ved stadionet der han i sin første ungdom spilte masse kamper som forsvarsspiller på Sørreisa IL. Til høyre ser vi Kato Olsen som var aktiv i orientering for daværende Silsand & Omegn IL i ungdomsårene. Nå er han tilbake i o-miljøet. Artig!

Etter målgang var det tid for Geir til å ta en prat med Hanne Fredriksen til venstre og Eli Blomseth Helgesen.

Mange fra Gumpen har vært med på O-jakt i år, både i dagslys og i mørke. Gumpengutta fikk æren av å avslutte Natt-O-jakta som siste deltagere i mål. Magnus Rekdahl Brevik til venstre og Akram Akram til høyre.

Da er vi i mål med Natt-O-jakt 2022.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.