Årets siste Natt-O-jaktløp

Torsdag 27. oktober arrangerer vi det femte-, og sesongens siste, Natt-O-jaktløp. Denne siste gangen er oppmøte på p-plassen ved Sørreisa stadion mellom kl. 18 og 19.

På grunn av at snø og kuldegrader har begynt å melde sin ankomst er postene satt ut i et mindre geografisk område enn først planlagt. Det medfører at den lengste løypa blir litt kortere enn normalt, samt at den mellomste løypa blir litt enklere o-teknisk enn normalt. Men som det heter: Natt-o er natt-o. En liten tue kan velte stor og liten løper fordi man ikke ser den i mørket.

Snø i terrenget gir ekstra lys men også ekstra spor. Så spørs det om sporene går til posten.

Værprognosene sier oppholdsvær og rundt null grader. De som har piggsko må gjerne bruke det da det kan være småglatt på den store traktorveien som alle løyper kommer i befatning med. Det går imidlertid helt fint å springe i veikanten uten piggsko. På myrer og i terrenget forøvrig var det i alle fall på mandag ikke glatt. Det er kommet et tynt lag snø, men den er det bare deilig å springe i. Snøen vil gjøre at det blir spor etter løperne, men det anmodes om å stole på seg selv og ikke ukritisk følge andres spor. Det kan jo være «Tore på villsporet» som har laget sporene.

Vi tilbyr tre løyper, der den korteste er tilpasset de som har liten eller ingen erfaring med orientering:

  • 3,7 km – A-løype med 11 poster
  • 2,9 km – C-løype med 10 poster
  • 1,7 km – Nybegynnerløype med 7 poster

Normalt er startkontingenten kr 30 for voksne mens det er gratis for barn. På dette siste løpet gjør vi det imidlertid gratis for alle!

Ta med familie og venner og kom og prøv nattorientering. Du vet ikke hvor artig det er før du har prøvd det.

 

Stengt for kommentarer.