Invitasjon til forsinket 50-års jubileumsfest

Kjære medlemmer, tidligere medlemmer og venner av Sørreisa O-lag

Onsdag 18. november 1970 møttes 15 voksne og fire barn fra O-gruppene i Skøelv IL og Sørreisa IL i kantina på sentralvaskeriet i Sørreisa (Nyhet publisert på selve 50-årsdagen 18. november 2020).

Hensikten var å danne en spesialklubb for orientering. Etter forslag fra Joar Sørgjerd ble navnet Skøelv og Sørreisa O-lag enstemmig vedtatt. Dette navnet ble beholdt helt til årsmøtet 1986, hvor det ble bestemt å endre navnet til kun Sørreisa O-lag.

Vi er takknemlige og glade for initiativene som ble tatt for 52 år siden, og alle initiativ og aktiviteter siden. Vi er derfor stolte over å invitere alle nåværende og tidligere medlemmer i Sørreisa O-lag samt alle andre som har eller har hatt tilknytning til oss i en eller annen form, til å feire O-lagets 50-årsjubileum, to år på etterskudd. Det blir jubileumsfest på Skøelv grendehus Solglimt lørdag 15. oktober. Se invitasjon nederst.

Vi legger opp til tapas, kaker og kaffe, historisk tilbakeblikk og god stemning. Det blir leker og moro for både barn og voksne. Drikke blir servert til maten. Drikke utover dette blir det opp til den enkelte å ta med seg.

Hvis du ønsker å dele gylne o-øyeblikk i løpet av kvelden så gi gjerne beskjed i forkant, så kan vår toastmaster skreddersy kveldens innhold. Har du bilder eller historiske O-gjenstander til det historiske tilbakeblikket, ta kontakt med oss på post@sorreisa-olag.no eller tlf. 48296394 til Hans Martin Vaeng.

Ved påmelding er det fint om du deler navn og eventuelle allergener. Melder du på så mange at det ikke er plass i kommentarfeltet på VIPPS, send gjerne e-post til overnevnte e-postadresse. Prisen for festen er 250 kroner per voksen mens det er gratis for de under 18 år.

Absolutt siste påmeldingsfrist: Onsdag 5. oktober.

Egen invitasjon er sendt til de som var med på stiftelsesmøtet samt til våre støttespillere.

Vi gleder oss til kvelden og håper dere har lyst og anledning til å feire med oss.

Hjertelig velkommen til en stemningsrik jubileumsfest!

Vennlig hilsen
Styret i Sørreisa O-lag v/Jon Helge Vaeng, Stine-Mari Gabrielsen, Anne Kari Bakkland, Hans-Martin Vaeng og Arvid Johansen

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.