Nytt O-jaktløp: Ferdighusjakta

Torsdag 9. juni arrangeres O-jaktløp nummer 5. Fri start mellom kl. 18 og 19 ved Skøelv IGLs stadionanlegg. Se oversikts kart helt nederst.

Løpet har fått navnet Ferdighusjakta da en av Sørreisa kommunes hjørnestensbedrifter Ferdighus i år har ønsket å forsterke sin årelange sponsoravtale med Sørreisa O-lag. Ferdighus er en komplett leverandør som bygger hus, leiligheter, hytter, fritidsboliger, næringsbygg og offentlige bygg. Ferdighus ble etablert i 1965, og er Nord-Norges eldste og en ledende produsent av trehus basert på store, lukkede element. Sørreisa O-lag er glade for å ha Ferdighus med som en god og lokal støttespiller sammen med våre øvrige støttespillere.

Løypeleggere er Anne-Kari Bakkland og Stine-Mari Gabrielsen, og de tilbyr følgende løyper:

A-løype: 4,3 km
B-løype: 3,0 km
C-løype: 2,2 km – står ute til tirsdag 14. juni som Ukas løype
N-løype: 1,3 km
Rekruttløype: 0,8 km

De to korteste løypene består av Grønn tur-poster. Disse inngår også i turorienteringa. Benytt muligheten til å få registrert postene i turorienteringa. Les mer på vår turorienteringsside.

Noen bilder fra målområdet og terrenget tatt under utsetting av poster. Helt nederst finnes oversiktskart:

Start og mål er ved banen der Trond «Slegga» Johansen herjet med motstanderne før turen gikk til TIL. (Kartutsnitt hentet fra norgeskart.no)

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.