Barmark i mars !

Rapport fra Tromsø:

Våren er tydeligvis kommet for å bli (tror vi), og med reduserte skiforhold (dog ikke på fjellet), ble det søkt etter muligheter for å oppsøke barmark. Og det fant vi, på Ørnfløya ved Brensholmen, rett før Sommarøya. Både Ørnfløya og Sommarøya var nærmere 95% bar ! Og når det i tillegg eksisterer gode O-kart over begge områder var det bare å prøve UsynlingO-løypa vi hadde laget på forhånd.

Det ble en perfekt dag med kombinering av en vardetur til toppen av Ørnfløya og UsynligO. Da fikk vi heller bære over med at det blåste tilnærmet kuling i flekkene, men likevel mildt, ca pluss 8-9 grader.

Her er hele løypa

Kristoffer og Anita på post 1:

 

 

På tur mot post 3 som er varden:

    

 

Nest siste post dvs post 6:

            

 

Hvem vet; dersom snøsmeltingen fortsetter, også i Sørreisa, kanskje blir det en rekordtidlig oppstart av O-jakta?

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.