Løp i Bardu og Målselv

Helga 26.- 27. juni deltok 14 stykker fra Sørreisa O-lag på løp i Kabelvåg. Slike turer er med å konsolidere samholdet i klubben, og ekstra gledelig var det at det var fire som debuterte i kretsløpssammenheng: Lene Svendsen, Sara Kolstad, Siw Andreassen og Suwimol Phiromthai Vaeng.

Kommende helg er det løp «hjemme» i Troms, og vi håper Sørreisa O-lag kan stille med mange deltakere på disse løpene:

Lørdag 3. juli fra kl. 1200 arranger Bardu IL Barduløpet» med arena ved Øvre Bardu skole i fint skogsterreng. Bardu IL tilbyr en enkel N-løype på rundt 0,5-1 km i området rundt skolen, med påmelding via Eventor eller ved oppmøte. Det vil ellers bli laget en C-løype på 2,6 km, en B-løype på 2,3 km, samt en A-kort-løype på 2,7 km og en A-lang-løype på 4,6 km.

Søndag 4. juli fra kl. 1200 arrangerer Mellembygd OL «Myrefjellgampen» med arena ved Målselv fjellandsby. De tilbyr N-Åpen-løype på 1,5 km, C-løype på 3 km, B-løype på 3,5 km, A-kort-løype på 4 km og A-lang-løype på 7 km. Ordinær påmeldingsfrist er 30. juli kl. 23:59, med mulighet for etteranmelding til fredag 2. juli kl. 23:59. For N-Åpen-løypa er det også mulig med påmelding på samlingsplass før start.

Bokstavene N, C, B og A henspeiler på vanskelighetsgraden (nivå) orienteringsteknisk. Les mer HER om hva som ligger i de ulike nivågraderingene.

*): For å kunne melde seg på trenger man en bruker i Eventor, som er Norges orienteringsforbunds sentrale IT-system. Det er gratis å opprette en bruker, og det kan man gjøre HER. Trenger noen hjelp til påmelding, ta kontakt med oss via e-post til post@sorreisa-olag.no, og så tar vi det videre derfra.

Sørreisa O-lag oppfordrer både gamle og nye innen orienteringsidretten i Sørreisa til å ta turen til indre Troms kommende helg. Spesielt nye oppfordres til å bli med og oppleve hvordan det er å løpe orientering på «fremmed mark» og møte konkurrenter også fra andre klubber.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.