Innkalling til årsmøte

Med henvisning til lov for Sørreisa O-lag § 14 annet ledd kaller styret inn til årsmøte for Sørreisa O-lag.

Årsmøtet vil finne sted søndag 28. februar kl. 1800-2000. Årsmøtet vil gjennomføres enten fysisk på møterom på Sørreisa kommunehus eller digitalt via verktøyet Microsoft Teams, eller ved en kombinasjon av dette. Situasjonen mht covid-19-pandemien i slutten av februar vil avgjøre hvordan årsmøtet vil bli gjennomført.

Forslag som skal behandles på årsmøtet, må være styret i hende senest to uker før årsmøtet, det vil si søndag 14. februar. Forslag sendes inn på e-post til post@sorreisa-olag.no eller via vanlig brevpost til Sørreisa O-lag, PB 199, 9310 SØRREISA.

Fullstendig saksliste og annen nødvendig informasjon, herunder om hvordan årsmøtet vil bli avviklet, vil bli lagt ut på o-lagets hjemmeside senest én uke før årsmøtet.

Alle medlemmer i Sørreisa O-lag kan delta på årsmøtet med stemme- og forslagsrett.

For nærmere informasjon om regler for årsmøtet viser vi til lov for Sørreisa O-lag §§ 14-17. Loven ligger på hjemmesiden under fanen «Inf-O» øverst på siden. Direktelenke til loven finnes her: https://www.sorreisa-olag.no/inf-o/lov-for-sorreisa-o-lag/

Sørreisa 04.01.2021
Jon Helge Vaeng
Leder Sørreisa O-lag

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.