Siste om klubbmesterskap og O-jaktløp nummer 12

I morgen lørdag 19. september arrangerer vi klubbmesterskap på O-hytta. Løpet blir også tellende som O-jaktløp nummer 12, som blir årets siste.

Innbydelse og annen informasjon finnes i denne saken.

Postene ble satt ut i dag tidlig, og det ble en opplevelse i ren Vivaldi-stil, det vil si de fire årstider. Været varierte fra solglimt og vindstille til stormkast med regn- og haglbyger. Værmeldingen for lørdag er imidlertid bedre. yr.no melder faktisk at det ikke vil bli regn.

Løypene har følgende lengder, vanskelighetsnivå og antall poster:

 • 1,0 km – Nybegynnernivå – 5 poster.
  I klubbmesterskapet er denne løypa beregnet på klassen rekrutt 0-12 år. Alle som vil kan imidlertid springe denne løypa.
 • 2,0 km – C-/nybegynnernivå – 7 poster. (Løypa offentligjøres ikke på forhånd).
  I klubbmesterskapet er denne løypa beregnet på klassene gutter 13-16 år og jenter 13-16 år. Alle som vil kan imidlertid springe denne løypa.
 • 3,0 km – A-/B-nivå – 11 poster. (Løypa offentligjøres ikke på forhånd).
  I klubbmesterskapet er denne løypa beregnet på klassene damer 17-49 år, damer veteran 50- år og herrer veteran 50- år. Alle som vil kan imidlertid springe denne løypa.
 • 5,1 km – A-nivå – 12 poster. (Løypa offentligjøres ikke på forhånd).
  I klubbmesterskapet er denne løypa beregnet på klassen herrer 17-49 år. Alle som vil kan imidlertid springe denne løypa.

Terrenget er preget av mange myrpartier og mye likt. Når både bakke og trær i tillegg er farget i høstfarger, så må man sørge for god kontroll på orienteringa underveis. Ellers kan man skli ut og/eller overse posten og gå på en bom. Dette blir kjempeartig!

O-hytta vil være åpen for opphold, klesskifte og bespisning for de som ønsker det. Ta med egen mat og drikke. Det er også mulig å overnatte på O-hytta til søndag, men pga koronaviruspandemien må vi sette et tak på maks 10 personer som kan overnatte. Disse må følge gjeldende regler for overnatting.

Start skjer mellom kl. 1400 og 1500.

Vi hadde i utgangspunktet ønsket påmelding innen i går kl. 2359, men har utsatt dette til i dag kl. 2359. Påmelding via Eventor eller på e-post til helgejon@online.no. Dette for å få en pekepinn på deltagelsen. Det er likevel fullt mulig å melde seg på først ved fremmøte.

Vi anbefaler at deltagerne parkerer ved Fossmoen, som er på venstre side rett før årets NNM-arena når man kommer kjørende fra Skøelv i retning Gumpen. Vi setter en postskjerm i veikanten. Parkering skjer i et lite grustak. Fra parkering er det ca 1 time å gå i rolig tempo til man er fremme på O-hytta. Turen går etter skogsbilvei/sti. Det er merket med rødt på trestammer med jevne mellomrom. Se den gule streken som er tegnet inn på kartet under for å illustrere veien (kart med H21-løypa fra NNM).

De som skal delta kan gå opp når de vil. Vi legger imidlertid opp til felles avmarsj fra parkering kl. 1230.

Veien til O-hytta går etter skogsbilvei/sti langs den gule streken. Klikk på kartet for større bilde.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.