Klubbmesterskap og O-jakt på O-hytta lørdag 19. september

Vil du bli historisk og komme i historiebøkene som deltager i Sørreisa O-lags klubbmesterskap det året klubben fylte 50 år? Da bør du finne veien til O-hytta lørdag 19. september. Løpet vil også telle i O-jakta som 12.- og siste løp.

O-hytta ligger idyllisk til på Heia nært foten av middagsfjellet, og var et av de aller første prosjektene det aller første styret i Sørreisa O-lag (da: Skøelv og Sørreisa O-lag) hadde. O-hytta ble innvilget påsken 1971 av Finn Wagle, som senere ble biskop i Nidaros. Les om O-hytta og se bilder her.

Under normale omstendigheter hadde O-hytta vært åpen for overnatting for alle som ville, men koronaviruspandemien gjør at vi har måttet innføre begrensninger på dette. Gjeldende retningslinje finnes her. Vi tillater derfor kun at 10 personer overnatter inne på O-hytta. Det er imidlertid mulig å slå opp telt utenfor O-hytta for de som ønsker det.

Sosialt samvær ved O-hytta. (Arkivfoto)

Stengt for kommentarer.