O-jaktløp nummer 8

Ja så e det på’an igjen, som han synger, Jan Eggum. Torsdag 6. august starter nemlig o-jakta opp igjen etter cirka en og en halv måneds sommerferie. Åsted for sesongens o-jaktløp nummer 8 er Langnes som ligger langs Reinelvveien før man kommer til Reinelv når man kjører fra Hemmingsjord.

Arrangører er Roar Jørgensen og Jim Sigve Albertsen. De byr på følgende løyper:

1,4 km N-nivå
2,6 km C-nivå
3,3 km B-nivå
4,9 km A-nivå

Valgfri start mellom kl. 1800 og 1900.

Postene står ute til og med fredag. De som ikke har anledning til å delta i ordinært starttidsrom, kan selv skrive ut ønsket løype og gjennomføre løypa på valgfritt tidspunkt så lenge postene står ute.

Dette er for øvrig sesongens femte siste o- jaktløp, altså er det fem løp igjen inkludert dette. Det betyr at de som ennå ikke har deltatt i årets o-jakt og ønsker premie, må delta i alle resterende løp da alle som har deltatt i fem løp får premie. Oversikt over hvor mange løp hver har til nå, finnes under.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.