NNM: Påmelding er åpnet

Da har vi lagt ut innbydelsen til nordnorsk mesterskap (NNM) og åpnet påmeldingen.

Det blir et mesterskap med normale distanser (sprint, langdistanse og stafett) som vil måtte bli avviklet på en litt unormal måte på grunn av koronaviruspandemien.

Vi har måttet kutte ut den tradisjonelle banketten lørdags kveld samt tilbudet om overnatting på hardt gulv, og må ellers iverksette diverse smittevernstiltak. Herunder har vi satt en person, Guri Løkse, til å være smittevernansvarlig.

NOFs veileder for gjennomføring av løp gir føringer på hvordan løpene skal organiseres på selve løpsdagene. Blant annet skal arena og starttidsordning utformes slik at det aldri er mer enn 50 personer samlet på arena samtidig i tillegg til arrangørens stab, det skal ikke avholdes premieutdeling på arena, og arrangementet skal gjennomføres etter prinsippet kom-løp-dra hjem. Ingen skal være på stedet lenger enn nødvendig.

Dette er gjeldende føringer frem til 15. juni. En ny veileder vil komme for løp senere enn 15. juni, og med den positive utviklingen det nå synes å være i samfunnet med hensyn til koronavirusets spredning, er det sannsynlig at det blir lempet litt på føringene.

Sprinten fredag har arena på den gamle grusbanen ved Sørreisa stadion, mens arena for langdistanse og stafett er på Hermod Skogheims jorde ved oppkjøringen til Skardalen. (Klikk for større kart)

Stengt for kommentarer.