SSOL/SOL 50 år, 1977

Året er 1977 og Gumpedilten arrangeres den 2. og 3.juli i Skøelv, nærmere bestemt på Bjørga-kartet(se kart under artikkel om året 1975).  Det har tydeligvis skjedd en endring i rapporteringsrutiner rundt løp siden løyper ikke lenger ligger ved løpsrapporter til TrOK, derfor har vi ingen kart med løyper å legge ved denne gangen. Men vi har den komplette resultatlista, og denne følger her:

 

 

Som nevnt tidligere i artikkelen har vi ingen løyper å vise frem. men vi har en premie, nemlig Liv (Angell) sin 2.premie i klasse D 13-14 N. Liv som senere ble en meget habil fotball- og håndspiller for Sørreisa IL fikk lyst å delta på Gumpedilten, og meldte seg på sammen med Sølvi (Pedersen, senere klassefotballspiller på Skøelv IL). Pokalen står på hedersplassen i hylla hos Liv som nå er bosatt i Alsvåg i Vesterålen.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.