O-jakt 8-24

Sørreisa O-lag v/Anne-Kari Bakkland, Ragnhild Winther Lyshaug og Rune Harald Hansen inviterer til midtsommer-O-jakt fra Øvre Finnset/Bakkland torsdag 27. juni.

Start er som vanlig mellom kl. 18 og 19.

For å komme seg til samlingsplass følger man fylkesvei 86 mellom Sørreisa og Bardufoss og tar av mot øst ca 5 km fra Sørreisa sentrum (avkjøring 400 m sør for Krogstadtunet). Det er merket fra fylkesveien. Se kart nederst.

Løypene er som følger:

A-løype på 4,6 km med 11 poster
B-løype på 3,2 km med 6 poster
C-løype på 2,6 km med 8 poster
N-løype på 1,3 km med 13 poster

Det er masse fugle- og dyreliv i løpsområdet så arrangørene oppfordrer til å trø varsomt.

Løpet er det siste O-jaktløpet før det blir ferie frem til torsdag 8. august. Etter ferien er det kun fire O-jaktløp igjen, slik at de som ikke har deltatt tidligere i år og har lyst på en flott premie som alle som deltar i fem løp får, må delta nå på torsdag. Vi håper det blir mange både nye og gamle deltagere i dobbelt forstand.

Løypelegger Anne-Kari har sendt dette flotte bildet fra terrenget:

Terrenget er flott, frodig og kanskje for noen litt mystisk. Er det Finnset-trollet vi ser passe på posten?

Vi legger også ut et bilde fra O-jaktløpet på samme sted 24. juni 2021. Utsikten er upåklagelig når man kommer litt opp i høyden:

Utsikt mot Sørreisa med Senjafjellene i bakgrunnen fra Lyarhaugen (Lyttarhaugen) som ligger i løpsområdet. Hit gikk man for å lytte etter kubjeller. Det var om å gjøre å få kyrne til gårds før kvelden.

Finnset ligger ca 5 km fra Sørreisa sentrum i retning Bardufoss. Følg merking fra fylkesvei 86 opp til samlingsplass.

Arrangørene takker Frode Thoresen for lån av parkeringsplass.

Stengt for kommentarer.