Oppsummering O-jakt 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Det ble gjennomført 12 løp med til sammen 702 starter.
  • Gjennomsnittlig deltagerantall per løp er 59.
  • Flest deltagere var det på løpet ved Bålhuset på Furøy 1. juni med 82 deltagere.
  • Færrest deltagere var det på løpet i Skaret 31. august med 37 deltagere.
  • Totalt 184 personer deltok på minst et løp.
  • Syv personer deltok på samtlige 12 løp: Iver Gunnberg Fossbakk, Rune Harald Hansen, Johan Bergli Korneliussen, Ragnhild Winther Lyshaug, Asgaut Løkse, Guri Løkse og Jon Helge Vaeng
  • 63 personer deltok på minst fem løp og får premie: Jim Albertsen, Tonje Andersen, Siw Andreassen, Helene Aspevoll, Ragnvald Barkli, Linda Bergli, Monica Bjørnslett, Iver Gunnberg Fossbakk, Magnus Rekdahl Brevik, Håkon Brynjulfsen, Mari Fagerli, Lisbeth Fossbakk, Hanne Fredriksen, Stine-Mari Gabrielsen, Leif Gulbrandsen, Britt Gunnberg, Heidi Gunnberg, Frank Vidar Hansen, Håvard Krey Hansen, Ida Marie Hansen, Rune Harald Hansen, Eli Blomseth Helgesen, Ivar Helgesen, Arvid Johansen, Margrethe Gunnberg Johansen, Håvard Johnsen, Julian Johnsen, Hanne Jørgensen, Julie Rubbås Jørgensen, Roar Jørgensen, Sara Kolstad, Johan Bergli Korneliussen, Stian Korneliussen, Marte Leirvoll, Odd-Ivan Lorentsen, Sondre Lorentsen, Svenn Lundberg, Ragnhild Winther Lyshaug, Asgaut Løkse, Guri Løkse, Grete Lill Midttun, Tor Midttun, Knut Løkse Nilssen, Andrea Lovise Paulsen, Leiv Anders Paulsen, Nina Pedersen, Agota Pivoriunaite, Alma Lavine Simonsen, Ragnar Sivertsen, Synne Sivertsen, Celine Svendsen, Emma Aurora Svendsen, Lene Svendsen, Eirik Arne Sørensen, Inga Tamosaityte, Marita Øvermoen Tevik, Axel Theisen, Hans-Martin Vaeng, Jon Helge Vaeng, Kirsti Karlstad Vaeng, Suwimol Phiromthai Vaeng, Ulf Wensel og Gunn Solveig Øvermoen

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.