O-jakt 10-2023 – Hemmingsjordskaret

O-jakta fortsetter med løp i Hemmingsjordskaret torsdag 24. august. Se kartutsnitt nederst for nærmere stedsangivelse.

Løpet var opprinnelig satt opp i Finnfjordbotn men flyttes altså til Hemmingsjordskaret. Dog er det ikke langt fra Hemmingsjordskaret til Finnfjordbotn, så går man på en skikkelig bom kan det godt hende man likevel havner i Finnfjordbotn.

Som vanlig er det fri start mellom kl. 18 og 19, samt mulig å gjennomføre på annet valgfritt tidspunkt frem t.o.m. lørdag. Alle poster settes ut i løpet av onsdag 23. august.

Arrangørene Guri og Asgaut Løkse tilbyr følgende løyper:

A-løype på 4,9 km
B-løype på 3,6 km
C-løype på 2,5 km
N-løype på 1,2 km

Bokstavene indikerer vanskelighetsgrad. N betyr nybegynnernivå og er lettest mens A er vanskeligst.

Kart fås ved fremmøte hvis man ikke velger å skrive ut selv.

Som nevnt over kan de som ikke kan delta i hovedtidsvinduet på torsdag gjennomføre på andre tidspunkter. Da er det imidlertid ikke arrangører til stede. Husk å melde fra via epost til helgejon@online.no eller SMS til 992 91 425 hvis man vil ha deltagelsen registrert.

Gratis deltagelse for alle flyktninger uansett alder og nasjonalitet. Også gratis for barn og ungdom ellers, mens det for voksne (f.o.m. 17 år) koster kr. 30 per løp eller kr. 200 for hele sesongen.

En av deltagerne trekkes ut som kveldens O-jeger og får en premie.

Flott premie til alle som er med i minst fem løp i løpet av sesongen.

Start og mål er i Hemmingsjordskaret langs veien mot Reinelv. Hemmingsjordskaret ligger omtrent midt mellom Sørreisa og Finnsnes. Se etter o-skjerm i vegkant. Parkering nært vannverket

N-løypa med parkering tegnet inn («P»).

Stengt for kommentarer.