O-jakt 6-2023 – Tømmervik

Selv om det ikke er lenge til sola «snur», så er sommervarmen på tur, og det er ingen grunn til å være sur. Denne formaningen gjelder likevel ikke de som deltar på Sørreisa O-lags O-jakt, for de er alltid blide uansett vær.

Det sjette og nest siste O-jaktløpet før det blir en liten pause arrangeres torsdag 15. juni med base ved Tømmervik velforenings flotte samlingssted i skogen oppfor Tømmervik kirke. Stedet kalles blant de lokale for «Gambia», hvilket ikke henspeiler på noe land men på at det er satt opp en flott gamme der.

Parkering skjer på parkeringsplassen ved Tømmervik kirke, og det er ca 6-7 minutter å gå etter traktorvei til samlingsstedet. Se kartutsnitt nederst på siden.

Som vanlig er det fri start mellom kl. 18 og 19, samt mulig å gjennomføre på annet valgfritt tidspunkt frem t.o.m. lørdag.

Løypene torsdag 15. juni går i slakt skråliterreng med mange like detaljer, så holder man ikke tunga rett i munnen og kartet rett vei kan det lett bli noen sleiver. Men jo mer utfordrende orientering desto mer artig. I tillegg vil deltagerne få en utsikt de ikke har hatt på tidligere O-jaktløp i år:

Utsikt fra post 6 i A-løypa

Løypene torsdag 15. juni er som følger:

Rekruttløype på 0,6 km
N-løype på 1,0 km
C-løype på 2,5 km
B-løype på 3,4 km
A-løype på 4,4 km

Bokstavene indikerer vanskelighetsgrad. N betyr nybegynnernivå og er lettest mens A er vanskeligst.

Kart fås ved fremmøte hvis man ikke velger å skrive ut selv.

Som nevnt over kan de som ikke kan delta i hovedtidsvinduet på torsdag gjennomføre på andre tidspunkter. Da er det imidlertid ikke arrangører til stede. Husk å melde fra via epost til helgejon@online.no eller SMS til 992 91 425 hvis man vil ha deltagelsen registrert.

Gratis deltagelse for alle flyktninger uansett alder og nasjonalitet. Også gratis for barn og ungdom ellers, mens det for voksne (f.o.m. 17 år) koster kr. 30 per løp eller kr. 200 for hele sesongen.

En av deltagerne trekkes ut som kveldens O-jeger og får en premie.

Flott premie til alle som er med i minst fem løp i løpet av sesongen.

PS! Det er også satt ut turorienteringsposter i Tømmervik-terrenget. Sjekk vår turorienteringsside for mer informasjon.

Parkering på p-plassen nedenfor Tømmervik kirke. Følg traktorvei til samlingsplass.

Tømmervik ligger 6.7 km fra Sørreisa sentrum i retning Finnsnes.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.