O-jakt 4-2023 – Furøy

Kom og ha det gøy! På Furøy!

Torsdag 1. juni kl. 1800-1900 er det O-jakt fra bålhuset på Furøya. I bålhuset er det god plass, så alle får tak over hodet hvis det regner.

Det er litt dårlig med parkeringsplass der slik at hovedparkering er ved Djupvåg småbåthavn. Fra båthavna til bålplassen er det cirka 500 meter å gå. De som har barn under skolealder kan imidlertid kjøre nesten helt opp til bålhuset. Se på kartutsnitt nederst på siden hvor bålhuset og parkering er.

Arrangører er Kirsti Karlstad Vaeng, Eli Blomseth Helgesen og ukrainske Andrii Minchenko. De sørger for bål med kaffe og saft og muligheter for å grille pølser. Etter løpet er det mulighet for å prøve seg på karttegnstafett.

Fordi Andrii er medarrangør har vi følgende oppfordring (oversatt fra norsk til ukrainsk av Andrii) til ukrainske flyktninger bosatt i Midt-Troms:

Sørreisa O-lag (Клуб спортивного орієнтування в Сорейсі) запрошує всіх бажаючих на забіг №4 у нашій тренувальній каруселі «O-jakt» (спортивне орієнтування). Особливо ми запрошуємо до участі українців. Дистанції розраховані для всіх рівнів, від початківців до більш просунутих. Орієнтування – це весело! Ласкаво запрошуємо знайти контрольні пункти в лісі, а також познайомитися з іншими людьми

Løypene torsdag 1. juni er som følger:

Rekruttløype på 0,5 km
N-løype på 1,0 km
C-løype på 2,9 km
B-løype på 3,4 km
A-løype på 4,4 km

Bokstavene indikerer vanskelighetsgrad. N betyr nybegynnernivå og er lettest mens A er vanskeligst.

C-løypa er litt lengre enn vanlig fordi den følger stien «Øya rundt» med noen korte avstikkere til postene.

Kart fås ved fremmøte hvis man ikke velger å skrive ut selv.

Postene er satt ut og står ute t.o.m. lørdag.

De som ikke kan delta i hovedtidsvinduet på torsdag kan gjennomføre på andre tidspunkter. Da er det imidlertid ikke arrangører til stede. Husk å melde fra via epost til helgejon@online.no eller SMS til 992 91 425 hvis man vil ha deltagelsen registrert.

Gratis deltagelse for alle flyktninger uansett alder og nasjonalitet. Også gratis for barn og ungdom ellers, mens det for voksne (f.o.m. 17 år) koster kr. 30 per løp eller kr. 200 for hele sesongen.

En av deltagerne trekkes ut som kveldens O-jeger og får en premie.

Flott premie til alle som er med i minst fem løp i løpet av sesongen.

Furøya ligger ca 5 km fra Sørreisa sentrum i retning Finnsnes.

Bilde fra norgeskart.no påført informasjon relatert til løpet. Hovedparkering er nede ved småbåthavna. Stiplet linje viser veien til bålplassen. Det blir merket slik at færrest mulig skal slippe å rote seg bort før de starter i selve løpet.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.