O-jaktløp 2-2023 – Sentrum

Torsdag 11. mai er det klart for sesongens andre O-jaktløp, med løyper fortsatt i veinettet i sentrum, denne gang i Straumen nord-området. Oppmøte er ved bygget som ligger rett på nersiden av Sørreisa sentralskole og som tidligere huset kokkskolen i Sørreisa, men som i dag er er overtatt av Sørreisa folkebibliotek m.fl. Bygget har fått navnet Bølgen. Se oversiktskart nederst på siden.

Fri start mellom kl. 18 og 19.

Postene er satt ut slik at de som ønsker å gjennomføre tidligere enn mellom kl. 18 og 19 torsdag kan gjerne gjøre det. Det er også mulig å gjennomføre etterpå da alle poster står ute t.o.m. lørdag. Husk å melde fra om dette via epost til helgejon@online.no eller SMS til 992 91 425 hvis man vil ha deltagelsen registrert.

Som forrige gang er det fire løyper med ulik vanskelighetsgrad og lengde:

N-løype på 0,8 km
C-løype på 1,6 km
B-løype på 2,6 km
A-løype på 3,8 km

Kart fås ved fremmøte hvis man ikke velger å skrive ut selv.

Bokstavene indikerer vanskelighetsgrad. N (nybegynnernivå) er lettest og A er vanskeligst.

Startkontingenten er for voksne (f.o.m. 17 år) kr. 30 per løp eller kr. 200 for hele sesongen, mens det er gratis for barn og ungdom.

En av deltagerne trekkes ut som kveldens O-jeger og får en premie.

Flott premie til alle som er med i minst fem løp i løpet av sesongen.

Kom til Bølgen og ta bølgen.

Stengt for kommentarer.