O-jakt ved Sørreisa stadion

Førstkommende ONSDAG (24. august) er det nytt O-jaktløp, denne gang med arena på den gamle grusbanen ved Sørreisa stadion.

At løpet går på ONSDAG og ikke torsdag skyldes at rundt 15 stykker fra Sørreisa O-lag skal delta på nordnorsk mesterskap (NNM) i Harstad som starter opp med sprint fredags kveld. En hviledag før NNM er derfor lagt inn.

Forresten, hvorfor ikke bli med til Harstad du også? Kom og bli med og opplev hvordan det er på o-løp på krets-/landsdelsnivå. Det er mulig å melde seg på ved fremmøte i direktepåmeldingsklasser (løyper), hvilket kan sammenlignes med det som skjer på O-jakta. Deltagelsen er heller ikke veldig mye større enn på et O-jaktløp (per i dag er det 102 påmeldte til normaldistansen i NNM som går på lørdag). Sørreisa O-lag dekker startkontingenten. Har du lyst å delta i Harstad så ta kontakt med oss på Facebook eller send oss en e-post til post@sorreisa-olag.no 

Så tilbake til O-jakta onsdag 24. august. Start mellom kl. 18 og 19 på den gamle grusbanen ved Sørreisa stadion. Løypene er som følger:

Det er forholdsvis lettløpt og åpent terreng. Langløypa kommer imidlertid bort i frodig undervegetasjon i østre del.

Alle poster er allerede satt ut, så det er bare å gjennomføre ei valgfri løype for de som ikke kan onsdag. Husk da å melde inn navn, løype og eventuell tid på SMS til 99291425 slik at vi får registrert deltagelsen.

C-løypa blir stående ute til tirsdag 30. september som Ukas løype.

Ta gjerne med nye klassekamerater på O-jakt.

Post 3 i C-løypa ligger ved idylliske Litjevatnet.

Start/mål er på grusbanen ved Sørreisa stadion. Parkering på grusbanen, eller ved gressbanen rett før grusbanen for den som ønsker det. (Karutsnitt fra norgeskart.no)

Stengt for kommentarer.